Ny marknad – Region mitt

2019-09-03

Se allt aktuellt

När man som vi vill reformera hela byggbranschen och tycker att nytänkande är bra men att handlingskraft är bättre, kan man inte bara hålla sig i Stockholmsregionen. Därför har vi på Constrera nu etablerat oss på en ny marknad – Region mitt.

Regionen omfattar fyra expansiva huvudorter – Örebro, Skövde, Jönköping och Karlstad och etableringen leds av arbetschef Niklas Skagerstam som finns på plats i Skövde. Niklas kommer närmast från Serneke men har ett förflutet på Constrera och jobbade hos oss 2008/2009, innan flytten hem till Västgötaslätten:

– Jag har hållit kontakten med Robert Ljungström  genom åren och när jag för en tid sedan sökte en ny utmaning visade det sig att Constrera hade planer att expandera i ”min” del av landet. Tajmingen var perfekt och nu är jag här!

Jag lockades framförallt av att få arbeta från tidiga skeden tillsammans med kund med gemensamma projektmål. Det är något som Constrera har stor erfarenhet av och vill tillämpa även här i regionen.
Det händer mycket på den här marknaden. I alla större städer i regionen är behoven stora – både på bostadssidan, nu när investeringsstödet är tillbaka, och inom vård och skola som varit eftersatta en tid. Vi är i full gång med att möta dessa kunder och har också startat upp vårt första projekt i Skövde.

Idag är vi tre Constreramedarbetare i Skövde, det känns riktigt spännande och jag ser fram emot att utveckla regionen vidare!

Vill du veta mer om Region mitt och komma i kontakt med Niklas direkt?
Så här når du honom:

Niklas Skagerstam
Arbetschef Region mitt
niklas.skagerstam@constrera.se
0707-74 94 27