Erbjudande

Constrera är ett byggföretag som erbjuder en byggprojektledning med slimmad overhead, nytänkande processtyrning och förstklassiga medarbetare vilket effektiviserar ekonomi och riskhantering – bäst i branschen.

Effektiv processtyrning och nytänkande är egenskaper som förutsätter varandra och knyts ihop av ordning och reda. Där arbetar vi gärna efter vår projektform Open Construction.

Open Construction går ut på att vi tillsammans med dig som kund kommer fram till den bästa lösningen, från allra första början och under resans gång. Under Samarbete kan du läsa mer om hur vi med gemensamt nytänkande kan komma nå våra mål.

Nybyggnation

Vi har kapaciteten att erbjuda det mesta inom nybyggnation. Vi har erfarenhet av att bygga allt från hotell, vårdboenden, hyres- och bostadsrätter till logistikfastigheter, anläggningar och kontor.

Renovering

Fastighetsrenovering är en central del av Constreras verksamhet. Att åtgärda renoveringsbehov av fastigheter på ett sätt som gynnar både fastighetsägare, hyresgäster och vår miljö, ser vi som en självklar del av vårt erbjudande.

Service/Eftermarknad

Är du fastighetsägare eller förvaltare, är vi din partner i enskilda projekt. Inom ramen för service och eftermarknad, utför vi underhåll, reparationer och mindre tilläggsarbeten.

Efter projektets slut, när leverans och besiktning är gjord, finns vi kvar som din trygghet. Kontakta oss!

Projekts