Om oss

Vår mission:

Constrera skall genom engagemang och nytänkande, utmana och förändra byggbranschen så att människor vill arbeta med och för oss.

Vi på Constrera ser oss som nytänkare. Vi vill tillsammans med dig skapa långsiktiga förhållanden genom att erbjuda effektiv rådgivning, projektering, produktion och en väl fungerande eftermarknad och serviceorganisation. Det handlar i slutändan alltid om ekonomi och riskhantering och ett bra avstamp till det är ordning och reda. Där kan vi överträffa förväntningar och utmana branschen, på ett sätt som vi beskriver som nytänkande.

Hos oss sker detta enligt – Open Construction, och vi utför allt fler byggprojekt enligt denna modell. För att kunna vara den utmanaren vi vill vara, i allt större och byggprojekt, ska vi År 2022 omsätta 1 Mdkr.

Constrera är certifierade enligt BF9K, och är medlemmar i Sweden Green Building Council. Som sådana är vi med och påverkar framtidens miljöbyggnadsnormer.

BF9K Sweden Green Building Council

I vår strävan efter att förändra byggbranschen, satsar vi på ett ledarskap som skapar engagemang och effektivitet. Med hjälp av ett särskilt ledarskapsprogram utbildar vi våra ledare till att bli de främsta i vår bransch.

Constrera hette tidigare Byggillet och grundades redan 1969. Läs mer om oss och vår historia under Historik.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Vår logotyp för nedladdning:

Högerklicka och (spara som)
PDF. Logotypen kan användas vid behov av (vektoriserat format) så som EPS, CDR, illustrator. Det är en PDF. Importera den till antingen ett rit eller lay out-program.
PNG. Logotypen  kan användas i Office-dokument

Projekts