Om oss

Vi är öppna

Vi vet att antalet kunder som efterfrågar en ärlig och kompetent byggentreprenör som vill effektivisera och säkra genom processer, ökar. Är du en av dem? Då har du hittat rätt. Välkommen!

Vår historia

• Före 2013 hette vi Byggillet. Bolaget grundades redan 1969 och hade då en tydlig profil mot renovering av hus i Stockholms innerstad och servicearbeten i allmänhet.

• Under åren 1999–2002 var Byggillet en del av JM och
fungerade då som bolagets byggservice.

• År 2007 blev Marcus Andersson och Robert Ljungström ägare till bolaget. Ägarna tog med sig kunskaper från storbolagsvärlden blandat med mångårigt entreprenörslärande.

• 2013 blev vi Constrera.

Constrera i dag

Bolaget har idag 40 medspelare – både anställda och heltidsanlitade konsulter. Utöver denna kärntrupp har vi en hel bransch med handplockade experter och specialister till vårt förfogande.

Constrera ligger långt fram när det gäller transparens, kundvård och digitalisering; digitala verktyg för processtyrning för att vara mer specifik. Vi har skaffat oss ett rykte om att vara rätt val för komplicerade projekt med stora krav på speciallösningar och högsta internationella säkerhetsstandard. Vår praktiska erfarenhet inom dessa nischer kommer från projekt som vårdboenden, lokaler för medicintillverkning/forskningslaboratorier och datahallar.

Vår VD Marcus Andersson ​​är personligt engagerad i projekt som rör branschens utveckling – t.ex. Fair Play Bygg ​som jobbar för att synliggöra och rensa bort de bolag som inte följer regelverk och/eller moraliska riktlinjer.

Vår logotype

Här kan du ladda ner vår logotyp i olika format, för tryck och för digital användning.

Tryck
Ladda hem logotyper för tryck (EPS+PDF)

Digital användning
Ladda hem logotyper för digital användning (JPG+PNG)

Grafisk profil
Ladda hem vår grafiska profil (PDF)

Rutiner för leverantörsfakturor

Vi föredrar i första hand E-faktura men erbjuder dig som leverantör fyra olika möjligheter för fakturering.

Ladda ner våra faktureringsrutiner (PDF)

Värderingar

Vi är bolaget som ifrågasätter och utmanar en stagnerad och gammalmodig bransch. Vi vill förbättra både branschens rykte och arbetssätt – vara ”den digitala och mänskliga byggprojektledaren”. Vi är utmanare och reformatörer. Vi är ambitiösa och minutiösa.

Vision

Bättre – för kund, medarbetare och bransch.

Mission

Constrera ska genom engagemang och nytänkande, utmana och förbättra byggbranschen så att människor vill arbeta med och för oss.