Rekrytering

Constrera är ett företag som växer och har en tydlig målbild. För att förverkliga den behöver vi satsa på ett ledarskap som är kunniga, engagerade och beredda att förändra den bransch vi verkar inom.

Det handlar ofta om att ta det bästa som finns och förädla och/eller förändra det så det blir ännu bättre. Så begreppet att ”tänka utanför boxen”, handlar lika mycket om att vrida, vända och skaka den box man redan har, som att tänka utanför den.

Så tycker du också att ordning och reda är en förutsättning för nytänkande ledarskap? I så fall, kontakta oss direkt eller kontakta rekryteringsbyrån Holm & Henning som vi samarbetar med. Rekrytering görs löpande.

Hos oss är det högt i tak, spännande projekt och utbildningsmöjligheter. Vi dig förutsättningar för att du ska bli en av de bästa ledarna i branschen. Constrera är ett företag som är tillräckligt stort för att du ska kunna utvecklas, men tillräckligt lyhört för att du ska kunna vara med och påverka vägen framåt. Vill du veta mer om Constrera och våra värderingar, läs mer under Om oss.

Det går också bra att skicka en spontanansökan

 

Projekts